De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Aanbouw plaatsen in Roermond

Aanbouw of opbouw plaatsen? Wij zijn de ervaren aannemer die dit voor u in Roermond en omgeving realiseert. Droomt u van een serre? Wilt u een slaapkamer op de begane grond? Of wilt u uw zolder meer ruimte en licht geven door middel van een nieuwe dakkapel? Laat onze specialisten uw aanbouw of opbouw plaatsen.

Investeer in uw woning

Een aanbouw is een perfecte investering om uw huis meer waard te maken. Bovendien levert het meteen extra ruimte op. Creƫert u een extra kamer? Dan vergroot u de mogelijkheden van uw woning. U of toekomstige bewoners kunnen er een slaapkamer, werkkamer of hobbykamer van maken. Ook een dakkapel of serre maken uw huis meer waard.

Uitstekende service

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit staat bij ons daarom voorop. Samen met u maken we plannen voor uw aanbouw. We maken duidelijke afspraken en zijn altijd helder in onze communicatie. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

Wilt u een aanbouw plaatsen in Roermond en omgeving? Neem dan nu contact met ons op. Bel of vraag onze offerte aan.