De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Professionele renovatie in Roermond

Woont u in een verouderd huis? Wilt u uw huis de uitstraling geven die het ooit had? Of wilt u een monumentaal pand renoveren? Schakel dan uw aannemer in Roermond en omgeving in. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties en helpen u graag. Na onze werkzaamheden ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit.

Monumentaal pand renoveren

Heeft u in Roermond of omgeving een monumentaal pand in uw bezit die u wilt renoveren? Ons aannemersbedrijf is hierin gespecialiseerd. Wij behouden de klassieke uitstraling van uw pand of woning. Dat doen we door goed te kijken naar traditionele materialen die in het pand worden gebruikt. Schakelt u ons in? Dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Wij leveren maatwerk. Voor elk monumentaal pand hebben wij een geschikte aanpak.

Onze aanpak in Roermond

Wij realiseren alle renovatiewerkzaamheden. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor balkonrenovatie, gevelrenovatie, dakkapelrenovatie, schoorsteenrenovatie en kozijnrenovatie. Bij elke renovatie geven wij u advies over hoe we dat het beste kunnen aanpakken. U kiest, wij voeren uit.

Uw huis of pand in Roermond renoveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!