Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Professionele renovatie in Roermond

Woont u in een verouderd huis? Wilt u uw huis de uitstraling geven die het ooit had? Of wilt u een monumentaal pand renoveren? Schakel dan uw aannemer in Roermond en omgeving in. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties en helpen u graag. Na onze werkzaamheden ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit.

Monumentaal pand renoveren

Heeft u in Roermond of omgeving een monumentaal pand in uw bezit die u wilt renoveren? Ons aannemersbedrijf is hierin gespecialiseerd. Wij behouden de klassieke uitstraling van uw pand of woning. Dat doen we door goed te kijken naar traditionele materialen die in het pand worden gebruikt. Schakelt u ons in? Dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Wij leveren maatwerk. Voor elk monumentaal pand hebben wij een geschikte aanpak.

Onze aanpak in Roermond

Wij realiseren alle renovatiewerkzaamheden. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor balkonrenovatie, gevelrenovatie, dakkapelrenovatie, schoorsteenrenovatie en kozijnrenovatie. Bij elke renovatie geven wij u advies over hoe we dat het beste kunnen aanpakken. U kiest, wij voeren uit.

Uw huis of pand in Roermond renoveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!