De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Vakkundig bouwbedrijf in Roermond

Wilt u een uitbouw realiseren? Een grotere keuken of een serre? Of wilt u een nieuw huis laten bouwen of uw huidige huis renoveren? Wij zijn dé gespecialiseerde aannemer voor al uw aannemersklussen in Roermond en omgeving. Wij staan voor kwaliteit. We zijn in het bezit van de Uneto-VNI en Gasned keurmerken en werken alleen met vakkundige bouwers. Verder gebruiken we alleen de beste materialen en technieken. Dat ziet u terug in onze projecten.

Professioneel advies

Ons aannemersbedrijf voert niet alleen uit, wij staan ook voor u klaar voor professioneel advies. We vertellen u graag over de voor- en nadelen van verschillende soorten aanbouwen of welke soorten nieuwbouwhuizen meer onderhoud nodig hebben. Wilt u uw huis renoveren? Wij weten hoe we het samen het beste kunnen aanpakken. Heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij dat het snel gerealiseerd is.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Vraag onze gratis offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Liever meteen contact? Bel ons dan vandaag nog.