De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Nieuwbouw in de regio Roermond

Eigen huis laten bouwen? Stel uw droom niet langer in, laat ons u helpen. Ons aannemersbedrijf heeft al jaren ervaring met nieuwbouw. Wilt u weten wat het beste bij u en uw bouwgrond past? Wij staan voor u klaar met professioneel advies.

Onze werkwijze

Heeft u besloten om voor nieuwbouw te gaan? Dan stellen we samen met u een professioneel plan op. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen. In het plan bespreken we wie wat doet, de kosten, de materialen en de bouwplanning. Weet u niet goed waar u voor moet kiezen? Wij helpen u graag om keuzes te maken. Nadat we hier afspraken over hebben gemaakt gaan we voor u aan de slag. Onze vakmannen werken snel én vakkundig.

Gratis offerte

Voordat u overgaat op nieuwbouw, geven wij u graag een prijsindicatie. U kunt bij ons een gratis offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen. Wij helpen u in Roermond en omgeving graag!